Sopp

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 17 som har hatt ubeskyttet sex med kjæresten min (17) over en 4 måneders periode (hun går på p-piller). Ingen av oss har hatt samleie med andre før.

Jeg har lest mye på sidene deres for å finne svar på noe som jeg kan kjenne meg igjen på. Noe ligner, men jeg blir aldri sikker etter å ha lest ett spørsmål. Jeg vil prøve å være veldig detaljert for å gjøre dere og andre som kan kjenne seg igjen sikre på hva dette kan være.

I det siste har det begynt å klø under forhuden av penis og det kan virke som et utslett. Jeg har små hvite prikker på penishode og er veldig rød under forhuden. Resten av huden på penis (fra roten og opp til hodet) er helt som normalt. Kløen er ikke plagsom, men kjennes til tider. Den går fort over. Det virker også som huden "flasser" under forhuden. Hvis jeg drar forhuden bakover, ligger det hud som er falt der. Det er ikke plagsomt å ha vann på.

Jeg har spurt kjæresten min om hun har vært plaget av noe og fortalt hun om problemet mitt. Hun har ikke merket noe unormalt, og føler at det er hennes skyld og at hun har smittet meg med noe.

Jeg lurer på hva som kan være feil med meg? Etter å ha lest gjennom spørsmål på denne siden har jeg kommet frem til at det er mulighet for at jeg har sopp eller klamydia. Jeg håper selvsagt på at dette vil gå over av seg selv.

Kan dere hjelpe meg?

Håper på svar.

Takk på forhånd!

Mann, 17 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Det du forteller om høres ut som en soppinfeksjon. I og med at du og kjæresten har hatt ubeskyttet sex uten kondom, ville det vært mulig at du kunne vært smittet av en kjønnsykdom, men ikke når dere ikke har hatt sex med noen andre. Men for å få stillet riktig diagnose, ville jeg hvis jeg var deg ta meg en tur til min fastlege og få ham/henne til å ta en liten kikk på det.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 289,-