Smitte?

Spørsmål

Hei ,

jeg er en mann på 29 år , hadde en ekkel episode i går hvor jeg dro på thaimassasje. ført kom det en dame inn så etter dette en mann dem ber meg ta av klærne det som skjer er at akkurat som noen kom borti meg med albuen trudde det var et uhell når jeg tar opp øyene ser jeg at han suger meg sa i fra og sa jeg er ikke homo og dette er uaksebatabelt og gikk da der ifra dette var i går våknet med hete tokter mitt spørsmål er hvor smittsom kan dette være vurderer sterkt og anmelde dette .kan dere gi meg litt mere innsikt sa stopp så fort jeg kunde dette var en utrolig useriøs og ekkel opplevelse.-

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Jeg forstår godt at hendelsen var ubehagelig. Det må ha vært litt av et sjokk. Det er ingen risiko for smitte mtp hiv og hepatitt. Da må du ha åpne sår på penis og tilsvarende han i munnen. Klamydia kan man bli smittet med, men sannsynligheten er veldig liten.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Vishal Judge
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-