Slo hodet

Spørsmål

Hei. Har ei lita ei på 1,5 år som falt ned fra tripptrappstol og slo hodet forrige søndag, altså ei uke siden. Merket ikke noe på henne. Jeg synes kanskje hun ble litt blek, men det syntes ikke de andre som var med henne. Hun skrek med engang, spydde ikke. Dagene etter synes jeg at hun sov litt dårligwre og hadde en ny latter. Men dette var nok ting jeg så for at jeg var bekymret. Men igår, altså søndag ei uke etter spydde hun plutselig tre ganger. Var litt slapp, men i godt humør. Igår kveld kjente jeg at hun var varm og hadde da 38.3 i temp i øret. Hadde 38,5 i øret når vi stod opp idag. Har litt dårlig matlyst. Er så bekymret flr at dette er pga fallet. Trenger jeg bekymre meg når det kom el uke etterpå?? Tror noen ansatte i annen avdeling i barnehage har omgangssyke.

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Det er over en uke siden fallet og det er spesielt første døgnet etter hodeskade man skal være oppmerksom på endret bevissthet, oppkast. En uke er lang tid og det utelukker skade som hjerneblødning. Hjernerystelse kan hun allikevel pådratt seg, men formen beskrives som god. Omgangssyke er mere sannsynlig årsak. ved hodeskaden var årsaken til oppkast nå burde hun blitt dårligere. Jeg ville ikke vært bekymret!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 199,-