Sex med prostituert, nå redd for kjønnssykdom

Spørsmål

Hei.
Hadde sex med prostituert i fylla, ble først sugd og så vaginal sex etterpå. Brukte kondom hele tiden, men er redd for Hiv eller andre kjønnsykdommer. Dette skjedde for 4 dager siden. Nå har jeg begynt å få lett svie ytterst på tungen, litt hvitfarge på toppen med små blemmer, noen større blemmer lengre bak på tungen samtidig som det ser ut så det er irritasjon/sår på ene undersiden av tungen. Hadde også litt smerte i leggemuskel etter 3 dager, men var på joggetur samme dagen så det kan forklare det. Merker litt sår hals, var blod på tørkepapiret i morges da jeg snytte nesen. Har panikk, så håper dere kan hjelpe meg. Har også jobbet ute i vind og kulde i hele tidsrommet, så kan ha blitt syk av andre ting.

Mann

Svar

Hei.

Jeg går ut fra at det er kjønnssykdommer du er redd for nå.
Kondom beskytter veldig effektivt, så i utgangspunktet har du beskyttet deg på korrekt måte.

Men du sier at det skjedde i fylla, og da vet vi jo at en noen ganger ikke nødvendigvis husker alt som har skjedd. Du har nå svie og blemmer på tungen. Bildene du har vedlagt er dessverre for uskarpe til å kunne si noe som helst sikkert, men svie og blemmer er jo symptomer på herpes, så det kan jo eventuelt være noe å få sjekket hos legen din. Det kan du jo ha pådratt deg om du har utført oralsex på henne eller kysset, om dere gjorde det?

Men selv om bildene er uklare, så må det jo sies at de ikke gir noen umiddelbare sikre assosiasjoner til herpes. Men blemmer og sårhet slik du forteller om, kan jo teoretisk være herpes, så jeg tror nok du bør sjekke det hos legen din siden ingenting sikkert kan sies her over nettet uten legeundersøkelse.

De andre tingene du forteller om, gir ingen som helst mistanke om kjønnssykdom, men som du selv sier, så kan du jo helt klart ha blitt syk av andre ting. Du har jo tross alt vært ganske nær denne damen uansett, og hun kan jo selvfølgelig ha hatt en luftveisinfeksjon eller noe i den gaten, som så mange nå om høsten.

Når det gjelder andre kjønnssykdommer som HIV, klamydia, gonore osv, så beskytter kondom svært godt, så hvis du har brukt kondom hele tiden og på korrekt måte, så slipper du i praksis å bekymre deg for slike sykdommer.

Erfaringsmessig er det imidlertid bare en-1-ting som virker svært effektivt på angsten etter slike opplevelser, og det er å gå til legen å få bekreftet at du ikke har noen sykdom, så jeg tror nok det er noe du bør unne deg.

Håper svaret er til nytte. Ha det bra.