Sex med farget mann

Spørsmål

Jeg hadde tilfeldig sex med en mann i jula. Han var mørkhudet, og vi brukte kondom. Jeg har ikke vært plaget med tranghet tidligere, og er ikke tørr. Samleiet var til tider smertefullt pga at penisen presset så på inni skjeden min. Det som er problemet nå i ettertid er at jeg føler at jeg er svært utvidet nedentil, og er redd for at enten menn skal merke dette eller at jeg skal støte på en mann med samme størrelse en gang til.Er dette et vanlig problem, og vil jeg "skrumpe" inn igjen?Er det sikrere å gjøre det med hvite menn?

Kvinne, 23 år

Svar

Hei!

Skjeden er et elastisk organ, men blir ikke permanent utvidet etter et samleie slik at dette vil gi deg problemer ved senere samleier med "mindre" menn.
Har du samleie med en mann med stor penis må dere være forsiktige hvis du føler smerter, men det er sjelden penis og vagina ikke "passer sammen".

Hudfargen har i prinsippet ingen betydning med tanke på sikkerhet ved samleie. I Afrika feks er forekomsten av AIDS mye høyere enn andre steder i verden i visse land og miljøer, men dette har selvsagt ingenting med selve hudfargen å gjøre. En farget person som bor i Norge medfører ingen større risiko enn hvite menn. Penisstørrelsen varierer kraftig innen hver befolkningsgruppe, men det er ingen risiko som sådan ved å ha sex med en som har stor penis.