Seksuelt overførbar sykdom

Spørsmål

Hei, har vært ekstremt dum og hatt sex med en prostituert fra Brazil. Det startet med at hun hadde på meg kondom, så hadde vi vaginal sex med kondom (veldig sakte/rolig sex). Utenom dette så slikket jeg henne litt på puppene, og hun sugde meg med kondomen på. Etterpå tok hun av kondomen og runket meg. Kondomen sprakk Ikke på noe tidspunkt, og var ellers på under hele akten utenom runkingen til slutt. Det var all seksuell aktivitet vi hadde. Ingen analsex, ingen kyssing, ingen oral eller vaginalsex uten kondom. Ringte henne dagen etterpå og spurte, og hun bekreftet at kondomen var på hele tiden, at den ikke sprakk og at hun aldri hadde sex med noen uten å bruke kondom, og ba meg slappe av. Er livredd for å ha fått HIV. Er Brazil et høyrisiko land når det kommer til HIV? Er det mulig at jeg har fått HIV, på en eller annen måte? Sitte å tenker gjennom alle mulige smittemåter.. kan jeg ha blitt smittet fra å slikke brystnippelen hennes? Kan jeg ha blitt smittet dersom hun på et tidspunkt har tatt seg på vagina, og runket meg etterpå? (Jeg har forhud helt opp, hennes fingre var rundt hele penis). Fikk også et glass cola etterpå, drakk litt av det bare..(er det mulig å få hiv av det?) Tenkte å teste meg for alt av SOI og HIV etter 2-3 uker, hvor sikker er HIV testen etter 1 uke? Bør jeg vente til 2-3 uker? Har hørt 100% etter 12 uker, men vil teste før.. Har aldri hatt noen andre kjønnsykdommer, annet enn forkjølelsessår/herpes på haken. Har aldri hatt værre angst.. det virket som hun var veldig optatt av kondombruk, da hun byttet til en ny kondom på meg mellom hver sex stilling for å sikre at den ikke sprekker av tretthetsbruss muligens.. det er det eneste positive jeg klarer å se.. Skal aldri gjøre det igjen. Mvh en veldig engstelig og angrende gutt.

Mann 23

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei

Jeg må bar si til deg med en gang at sjansen fo at du skal ha blitt smittet av hiv er tilnærmet null i forhold til det du forteller at dere gjorde. Hun var ansvarlig og sørget for at dere hadde kondom på hele veien. Hvorvidt Brasil er et høyrisikoland her er ikke viktig. Det som er viktig er bruken av kondom. Så jeg tenker at du må roe ned denne angsten og så kan du gå og teste deg for å være på den sikre siden. Det kan du gjøre hos din fastlege, eller hvis du bor i nærheten av Oslo så vil jeg anbefale deg å gå til Olafiaklinikken som er spesialister på nettopp seksuelt overførbare sykdommer. 

Det er klart ikke så all right å gå til prostituert. Men hun høres veldig ansvarlig ut. Det er mye større sjanse for å bli smitet ved tilfelding ubeskyttet (uten kondom) med en ukjent jente. Så gå til lege så snart du kan. Ikke fordi jeg tror du er smitet, men for at du kan bli av med angsten din. 

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Birgitte Lund Saltvik
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-