Seksuelt overførbar sykdom

Spørsmål

Hei. Jeg greide å pådra meg en skjønnssykdom for noen år tilbake. Vet ikke hva det er eller hvor jeg kan gå for å hjelp. Jeg bor i Hamar. Sykehuset kanskje? Må jeg eventuelt legges inn? Er redd for at jeg aldri blir kvitt det. Er vanskelig for meg å dra inn til Olafiaklinikken, siden jeg alltid jobber på dagtid.

Mann 34

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei

Som du sier har du fått pådratt deg en kjønnssykdom (seksuelt overførbar sykdom)for  flere år siden. Men ikke hva denne sykdommen var. 

Av bildet er det vanskelig å se noe bestemt annet enn at strengen under penis virker litt skjev. Men jeg tenker at uansett bør du oppsøke lege slik at legen kan se på deg og få tatt de nødvendige prøver . Og det enkleste er jo at du kontakter din fastlege. Men er det slik at du har noen plager nå? Det er klart at det aller beste ville jo være at du kontaktet Olafiaklinikken som er spesialister på dette. De har også kveldsåpent enkelte dager. Det kan du sjekke på nettet. Men dessverre blir det vanskleig for meg å stille noen ytterligere diagnose med de få opplysningene du kommer med. Så først og fremst kontakt din fastlege eller dra til Olafiaklinikken på en tid der du ikke jobber. Håper dette var til noe hjelp for deg

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn