Seksuelt overførbar infeksjon

Spørsmål

Hei, jeg har litt ubehag i arm leddene, det er ikke vondt men litt ubehag, litt stikking, er redd jeg har fått hiv, var hos en eskorte dame å hadde sex, brukte kondom under samleiet, men hadde oral sex med hun, har tatt en sånn hurtig test på om jeg har kjønnssykdom men alle slo ut negativt, hva er sjansen trur du for at jeg kan ha fått hiv eller noen andre sykdommer, har angst for det nu, hun hadde ingen åpne sår i vaginaen, mvh Christer

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei og takk for spørsmål. Jeg kan med en gang si deg at det nok er svært lite sannsynlig at disse smertene og ubehaget du føler har noe med kjønnssykdom å gjøre. Det hender at noen får litt infuensalignenede symptomer ve smitte av hiv; men som regel får man ingen umiddelbare symptomer. Og det er heller ikke noen av dine plager jeg forbinder med smitte av andre kjønnsysykdommer. Men det er nok kanskje mer at du er engstelig for at du er smittet som gjør at du kjenner disse "ondtene". Uansett så tenker jeg det er viktig at du kontakter din fastlege og tar en generll sjekk og prøver for å få bekretet at alt er vel. Det er uansett viktig. Men jeg tenker at du ikke skal engste deg for mye.

Har du spørsmål om Sexologi?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Haakon Aars SEXOLOGEN
Pris fra 310,-