Sår penis

Spørsmål

Hei, det gjelder sår penishode.
Har blitt testet for sexualsykdommer, hadde ikke infeksjon, sopp, bakterie elelr klamydia. Er 9 måneder siden det begynte. Har vært hos legevakt, sexual lege og fastlegen min. Jeg har fått krem mot som, bakterier, bedøvende salve.
Ingenting av dette har julpet meg, så jeg har forsket litt på egen hånd på internet, hvor jeg fant om en som beskriver samme tilstand som jeg er i.
http://www.medhelp.org/forums/Urology/messages/30745a.html
Her er det godt beskrevet.Etter denne korte forklaringen på denne web siden nevnes det at kanskje en form for steoride krem kan hjelpe.

Jeg trodde det lenge var balanitis etter at legene sa de ikke fant no feil, så jeg har smurt glidekrem rundt 1-2 ganger daglig de siste 2 månedene. Men det hjelper bare litt. Jeg er helt fra meg, det ødelegger mye når det gjelder sexlivet mitt med kjæresten, jeg er ofte for sår til å kunne ha sex og etter sex er det veldig sårt. og nesten hvergang jeg smører på glidemiddel så er det blitt helt tørt på penishode igjen.
Noen punkter er verre enn andre, som rett bak penishode der huden trekkes ned og sidene og underkanten av penis hodet. DEt kommer ingen uvanelige væsker ut.Jeg gikk på salver mot sopp og bakterier i over 4 uker, så det er ute av saken.
Håper inderlig du har noen råd om hva som kan gjøres for å bli frisk av dette, hvem jeg kan kontakte eventuelt.
Vennlig hilsen
ung mann

Relevante sykdommer/medisiner: balanitis? tror ikke
prostatitt ?
den adressen som ligger i spørsmål teksten beskriver nesten fullstendig min situasjon.

Mann, 23 år

Svar

Du sier du har vært til forskjellige leger med dine plager, og fått noe krem mot bakterier og bedøvende salve. Men slik du bekriver det, høres det ut som du har fått herpessår. Det er klart at jeg ikke kan stille noen eksakt diagnose uten å ha sett på deg direkte; men på det du beskriver høres det ut som det. Og da vil jeg anbefale deg deg å få en henvisning av din fastlege til hudlege - eller om du bor i Oslo - å henvende deg på Olafiaklinikken i Lille Grensen. Der kan du gå uten henvisning eller timebestilling.
Herpes gir sår slik du beskriver, og utbruddene kan både være kraftige og vonde - men du kan få få behandling som lindrer plagene.