Rødt utslett penis

Spørsmål

hei
Jeg oppdaget for ca 10 Mnd siden at jeg hadde noen røde områder på hele eller deler av penishode akkurat som utslett, uten andre symtomer på. snakket da med lege over telefon og han trodde det kunne være sopp som følge av dysjing hver dag osv. prøvde da "Canesten", men usikker på om det hjalp. vet ikke lenger hvor rødt og ikke rødt et penishode skal være.

Har hatt ubeskyttet sex for ca 12 mnd. siden altså ca 3 mnd. før jeg oppdaget dette. lever i fast forhold med en jente som er gravid. blir det tatt noen tester under hennes graviditet for å sjekke etter kjønnsykdommer ??. noe forklaring ?? vegrer meg for å gå til fastlegen for å ta tester.

Mann, 35 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Slik du bekriver det høres det nok ut som du kan ha en soppinfeksjon slik legen din sa over telefon. Det høres ikke sannsynlig ut som dette skulle være noe tegn på noen kjønnsykdom. Når det gjelder din samboer og det at hun skal ha barn, så er det ingen rutine på å sjekke henne for kjønnsykdommer under svangerskap. Men i og med at du har hatt ubeskyttet sex for en tid tilbake, og i og med at du bekymrer deg - så vil det nok være lurt å ta deg en tur til din fastlege. Det er faktisk slik at leger har taushetsplikt, og det er bedre å ta denne turen og så slippe å bekymre seg enn å la det være!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn