Problemer i underlivet - fått ny dame!

Spørsmål

For ca 2 måneder siden fant jeg meg ny kjæreste. Ved samleie har vi ikke benyttet kondom. Nå har jeg etterhvert fått noen symptomer, som også har blitt flere, som viser at det kanskje er noe galt fatt.
Etter ca 2 uker merket jeg av og til at det meldte seg små stikkende smerter nederst i maven, på sidene mot hoftebenet. Penis ble tilsynelatende noe hoven en stund etter at vi ble sammens. Men dette tenkte jeg skyldtes forhøyet seksuell aktivitet, da jeg ikke hadde vært seksuell aktiv på noen måneder. Jeg syntes også å merke en svak svie ved vannlating, men dette bare av og til. Nå kjenner jeg også svie ved utløsning. Og nå har jeg også registrert at det er blodflekker sammens med sæden. Jeg synes også å kjenne en svak kløe i urinrøret, og nå kitler det også litt ved vannlating. Jeg har ingen smerter i testiklene. Men kjenner kanskje irritasjon i området nederst midt i magen. Hva kan dette være?

Mann, 33 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Dette kan godt være startsymptomene på en kjønnssykdom, for eksempel klamydia. Jeg synes du skal gå til legen din og få tatt tester på kjønnssykdom.

Snakk også med partneren din om hun har hatt infeksjon tidligere, eventuelt om hun kan ha fått infeksjon fra en av sine tidligere partnere.