Klamydia

Spørsmål

Kan man ha vært smittet av klamydia i 6 - 7 år uten nevneværdige symptomer, for så å få utbrudd (stærkere symptomer)?

Sykdommer: Klamydia

Mann, 46 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Det høres lenge ut! Man kan nok gå med smitte av klamydia lenge uten noen særlige symptomer. Men jeg har nok aldri hørt om så lenge som 6-7 år. I alle fall ville jeg hvis jeg var deg gå til lege og få tatt en sjekk så du får avkreftet dine problemer

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 289,-