Kjønnsykdom etter onanering/fingring?

Spørsmål

Hei jeg lurer på om det går an å få en kjønnssykdom ved onanering/fingring?. Jeg har aldri hatt sex i mitt liv heller ikke oral eller analonanenring. Men saken er at jeg har hatt urinveisinfeksjon og det har forbi passert etter 2 ukerstid med antibiotika, ved siste urinprøve fant legen ingen blod i urinen men jeg sliter med at når jeg skal på toalettet så er det slikt at jeg føler at blæren ikke blir helt tom. jeg må på do igjen etter fem minutter og da kommer det små mengder med urin(kanskje symptom på UVI ingen blod)så det jeg lurer på i bunn og grunn er om onanering /fingring kan gi kjønnssykdom. Onanering skjer ikke ofte men da har det vært i dusjen eller kun med fingre, ikke noe som kan samle bakterie. Er det også slikt at man kan sitte igjen med noen UVI symptomer etter at UVI skal ha passert? Ellers så er allmentilstand helt fin takk på forhånd

Kvinne 23

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Nei, det er ikke mulig å pådra seg kjønnsykdom ved onanering. Det kan du være helt trygg på. Det er imidlertid vanlig med symptomer på urinveisinfeksjon i flere dager etter endt antibiotikakur. Symptomene vil bli mindre plagsomme etterhvert. Jeg ønsker deg god bedring!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-