Kjønnssykdommer

Spørsmål

Jeg har hatt ubeskyttet samleie med 4 forskjellige kvinner (tilsammen kanskje 10 ganger) de siste 5 årene. siste gang for ca et halvt år siden. Jeg er nå i fast parforhold og er redd for at jeg kan ha blitt smittet av kjønnssykdom. Jeg har av og til kløe på penishodet, men dette blir borte ganske greit etter en kur med Canesten salve.
Bør jeg gå til lege for å sjekke om jeg har kjønnssykdom? I så fall lurer jeg på hvor jeg kan gå. Jeg ønsker ikke å bruke min faste lege. Hele familien min (også min samboer) bruker denne legen. Er det et sted jeg kan sjekke meg "anonymt"?
Til slutt: Kan man bli smittet av kjønnsykdommer ved munnsex. I så fall hvor sansynlig er dette. Hva med heftig kyssing?
Er takknemlig for svar.

Hilsen "litt bekymret"

Mann, 31 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Som alle vet så kan ubeskyttet sex (sex uten bruk av kondom) føre til at man blir smittet av kjønnsykdommer hvis den ene part er smittet. Nå høres det ikke ut som du er det på det du skriver - men ønsker du og få tatt en sjekk vil jeg anbefale deg å oppsøke Olafiaklinikken i Oslo. Bor du et annet sted i landet kan du jo i prinsippet oppsøke hvilken som helst lege. Din fastlege har jo også taushetsplikt, så rent prinsippielt har han ikke lov til å si noe om deg til noen andre.
Når det gjelder munnsex så kan også kjønnssykdommer smitte ved dette. Lite sannsynlig er smitteoverføring av hiv-virus ved endog dype tungekyss!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 199,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn