Kan jeg ha blitt smittet av hepatitt B da legen behandlet meg for øreinfeksjon?

Spørsmål

Hei. Var på ferie i Rhodos i mai måned i år. Jeg fikk en øreinnfeksjon og fikk behandling og kontroll av en lege som gaidene på hotellet ringte og som kom på hotellet. Legen fant ut at jeg hadde en infeksjon. Legen brukte noe som han stakk hull på trommehinnen min tror jeg for det var litt ubehageligt. Det jeg lurer på er om jeg har utsatt meg for hepatitt b smitte når legen stakk hull på trommehinnen med det han brukte.?

Kvinne 55

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.


Det er på ingen måte vanlig behandling å stikke hull på trommehinnen ved øreinfeksjon, så jeg tviler svært på at det er gjort. Men uansett hva som ble eller ikke ble gjort, så må vi ta for gitt at en lege bruker sterilt utstyr, så du trenger på ingen måte å bekymre deg for smitte av sykdommer som overføres med blod, slik som hepatitt B. Ha det bra.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Kommersiell tjeneste
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn