Kan jeg bli smittet av alvorlige sykdommer eller kjønnssykdommer gjennom vanlig hudkontakt?

Spørsmål

Hei, var i kontakt med. deg for noen dager siden. Na ser det ut til at det problemet med. magen loser seg, CT var ok. Jeg har fortsatt noen smerter, men vil klarlegge det problemet med. fastlegen min. Jeg har i denne omgang to sporsmal. Det ene er, jeg har testet negativt for magesarbakterien, betyr det da at jeg ikke har magesar / har hatt magesar. Eller kan jeg ha eller ha hatt magesar uten a ha bakterien. Det andre er, nar det gjelder kjonnssykdommer og hudsykdommer. Jeg er mye i utlandet, det vil jeg selvsagt vare forsiktig med. sex og sann. Men....det hender jeg er pa toplessbarer og show cabarat, og har forsavidt sosial omgang med. damene, uten a ha sex. Hvis jeg gjor sanne ting, stryker dem over handen, tar dem pa skulderen, osv….uten at man har sex...vanlig hudkontakt, holder i handen osv…. Kan jeg da bli smittet (av noen alvorlige) av sykdommer. Jeg er ikke sa redd for harmlose greier som det finnes en kur for. Tenker pa HPV / antibiotikaresistente - bakterier - etc.

Mann 37
Svar

Hei.


Nei, du kan ikke bli smittet av kjønnssykdommer eller andre alvorlige sykdommer av den type kontakt du her nevner; generell hudkontakt osv. 


Videre når du spør om magesår og magesårbakterien helicobacter pylori, så er det mulig å ha magesår uten å ha denne bakterien, ja.


Håper det var klare og greie svar, ha det bra.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Kommersiell tjeneste Få svar innen 3 dager for 289,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Birgitte Lund Saltvik
Ledig nå
Kommersiell tjeneste Videokonsultasjon koster 350,-