Hudinfeksjon

Spørsmål

Jeg har fått gul veskedannelse i albuen etter 4 uker da jeg jeg hadde gule streptokokker. Fikk antibiotika, men det er fremdeles veldig hovent med et lite veskende sår på tuppen. Før streptokokkene var det et lite sår. Ellers: Har kronisk nakke/ryggsykdom. Lungebetennelse ca. en gang årlig. Er dette noe å bry seg om og er det noe jeg kan ta for å bedre det? Er for tiden på reise i utlandet. Tusen takk for svar og god helg.

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Dersom såret er væskedannende og hovent bør det behandles med antibiotika. Det taler sterkt for en infeksjon med bakterier, f eks gule stafylokokker. Det kan godt være tilstrekkelig med krem, fucidin, men det må nesten en lege som ser såret vurdere.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn