Hodepine og kvalme

Spørsmål

Hei, har de siste to ukene vært plaget med hodepine og kvalme, men har ellers vært i fin form! Kan bli fort anpusten ved anstrengelse, men det er nok pga dårlig fysisk form. Har begynt å bli litt forkjølet dag/igår, og tror jeg har hoven lymfeknut på halsen. Men jeg lurer på om jeg trenger å være bekymret for hodepine og kvalmen? Hva kan det komme av

Kvinne 21

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Du trenger ikke være bekymret for hodepinen og kvalme. Du har hatt dette ii en to ukers tid, samtidig med forkjølelsessymptomer. Ofte kan hodepinen komme før luftveisplager ved en forkjølelse. Kvalmen kan også skyldes at du har spist noe som ikke var bra. Graviditet må også utelukkes. Lymfeknute på hals og forkjølelse er vanlig forekommende. Dersom almenntilstanden er dårlig eller du har feber må du kontakte din fastlege. Forsøk også Paracet eller Ibux om du tåler det. Dette kan være lindrende. 

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 199,-