Hiv

Spørsmål

Hei.
Hadde i slutten av oktober 03 og i begynnelsen av februar 04 sex med 38 årig 2barnsmor.Utførte kyssing , vaginalt samleie med kondom .lettere munnsex med slikking av klitoris ,en gang .Fikk mitt livs sjokk da hun 14 mai fortalte at hun var blitt hiv positiv
i april 03. Tok umiddelbart kontakt med lege og fikk en hiv test. Testen var negativ. Fikk beskjed om at bildet av testen var av en slik karakter at det ville være førsten gang i verden at det hadde forandret seg , hvis det så hadde gjort. Ble selvfølgelig veldig lettet , men ble urolig igjen da jeg fikk beskjed om at jeg burde ta test nr 2 for å være 110 % sikker. Trenger jeg være urolig
Med hilsen
Urolig

Mann, 50 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Nei, jeg synes du skal ta dette helt med ro. Men man tar ofte en ny prøve som ren rutine. Så ikke uro deg - og gå rolig til lege for å ta prøve.
Du forteller jo også at du har brukt kondom ved samleie, og det er nettopp det vi omtaler som sikrere sex.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 199,-