Hiv-test

Spørsmål

HEI JEG HADDE UBESKYTET SEX FOR CA 1 OG ET HALVT ÅR SIDEN.jEG TOK EN TEST CA SYV MND ETTER EVT SMITTE.HØRTE IKKE NOE MER FRA LEGEN,SOM SKULLE TA KONTAKT.
nÅER JEG AV ANDRE ÅRSAKER TESTET FOR WAALERS REAKSJON DEN VAR GANSKE HØY,JEG LESTE AT HIV KAN GI UTSLAG PÅ DENE TESTEN,NÅ ER JEG BEGYNT Å BEKYMRE MYE FOR DET.HVOR STOR ER SJANSENE FOR AT DET KAN VÆRE HIV?SKAL TIL SPESIALIST OM 3 UKER , TROR IKKE SELV JEG HAR LEDDGIKT ,DA JEG IKKE HAR TYPISKE SOYMPTOMER PÅ DET.
HILSEN EN UROLIG SJEL

Kvinne, 31 år

Svar

Jeg ville hvis jeg var deg først og fremst ta kontakt med den legen som testet deg for hiv og få bekreftet resultatet. Du hadde nok helt sikkert fått beskjed om det hadde vært noe galt med den - så uansett synes jeg ikke at du skulle uroe deg. Men i og med at du går rundt og uroer deg, er det jo godt å bli kvitt denne!