Hiv smitte

Spørsmål

Hei.litt rart men jeg må spørre

Har hatt en anal sex men var veldig kjapp..har ikke sprute enda..nesten ca 2-3 minutter..å han mente at han er frisk..jeg tror på ham..likevel. tror dere blir der stor problem

Jeg er en person som gjør sånn.. skal aldri mer heller....må jeg ha test? Stros sjans får aids?

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Det er alltid en liten sannsynlighet for hiv smitte ved ubeskyttet sex. Han har beroliget deg med at han er frisk og det er bra. Kjenner du han godt? Er dere i et forhold og er det over lang tid? En ønsker selvfølgelig å stole på at dette er riktig, men jeg ville ha tatt en test for å få denne bekymringen ut av verden. Sannsynligheten er som sagt mikroskopisk, men du vil nok ikke falle til ro før det.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn