Engstelig for HIV smitte

Spørsmål

Hei,
Jeg var nylig i utlandet.
I denne sammenheng endte jeg på et utested med en del prostituerte. Det endte med at det ble med meg en av damene på hotellrommet. Hun endte på rygg oppi senga hvorpå jeg tok min penis gjentatte ganger frem og tilbake mellom brystene hennes frem til jeg fikk ejakulasjon. Brukte ikke kondom, og det ble brukt glidemiddel som hun hadde med seg. Penis var kun i kontakt med hennes bare hud på brystet og delvis hennes hender. Aldri i kontakt med hennes kjønn, anus eller munn med min penis eller fingre. Hun hadde ingen sår eller blod på brystet, og jeg har ikke noen sår el.lign på penis. Men har nå fått angst for hiv smitte. Er det overhode en sjangs for at jeg bør teste meg? Har ingen kjønnssykdommer eller andre sykdommer. På forhånd tusen takk for et forhåpentligvis beroligende svar.

Svar

Hei! Slik du beskriver det er det ingen sannsynlighet for HIV smitte og heller ingen grunn for å teste seg for det. Naturlig nok kan man ha vært beruset og ikke huske alt som foregikk. Isåfall bør tvilen lede til å ta en test. HIV smitter kun via ubeskyttet samleie og oral sex med åpne sår/rifter. Jeg håper dette var et beroligende svar!