Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Utslett

Spørsmål

Hei! Jeg har hatt hus i Hua Hin i Thailand i 9 år. Det er en thaifamile som tar seg av huset når jeg er i Norge. De har en datter på 8 år. Hun fikk ca en mnd siden utslett som ikke vil gi seg. Familien vet ikke hva det er, men venter at det vil gå over. De har ikke vært til lege. De har sendt meg bilder og jeg synes det ser ille ut. Hun har ikke feber. Jeg reiser dit på fredag og håper å kunne få de til å dra til lege/sykehus. Kan du ut fra bildene si noe om hva det kan være?

Kvinne 8
Svar

Hei, 


Takk for spørsmålet ditt. De burde absolutt få sjekket det hos lege. Jeg kjenner ikke Hua Hin, men vet at Bumrungrad hospital i Bangkok er veldig bra. Jeg ville anbefalt deg å få organisert en time der som gjøres enkelt på nett eller telefon med kort ventetid. 


https://www.bumrungrad.com/


En hudinfeksjon er absolutt det mest sannsynlige. Fremgangsmåten her er å få tatt bakterieprøver før man starter behandlingen, så diagnosen er sikker. Hvis man starter antibiotika før prøvetaking, vanskeliggjør det undersøkelsen. Avhengig av type infeksjon vil man også kunne velge riktig medisin. 


Håper svaret var til hjelp! 

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-