Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Sår etter frysebehandling

Spørsmål

Fikk behandling av hudsår ved nitrogenfrysing for tre uker siden. Det syntes å gå svært bra og det er i dag fin hud, men litt pinkfarget, der såret en gang var. Det har imidlertid oppstått et lite sår utenfor det opprinnelige såret men likevel på området som ble nedfryst. Hvordan kan det skje? Ble litt redd..

Mann 67
Svar

Hei, 


Takk for spørsmålet ditt. Frysing vil være årsak til sår i området som er behandlet, men ikke i huden rundt. Det er en relativt presis behandling, som gjøres punktvis i huden. 


Vanskelig å gi svar på hva såret du nevner er. Jeg tenker det er helt OK å bruke en sårsalve slik som brulidin hver kveld et par ukers tid. Hvis såret da forsvinner er alt i orden. Skulle det vedvare over 2 uker, gi beskjed til hudlegen din, så vil de se på deg der. 


Håper svaret var til hjelp! 

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-