Kul i underliv

Spørsmål

Hei Jeg har hatt noe kvise/blemme lignende greier på underlivet og på penis. Jeg er veldig usikker på hva det kan være. Har hatt fast partner i snart 1 år, disse prikkene har vært der i ca 2-3.mnd så jeg tror ikke det er en kjønnssykdom. Har tidligere vært hos fastlegen men han kunne ikke gi meg noe konkret og var selv usikker. Jeg opplever ingen kløe eller irritasjon, og har heller ingen allergi. Jeg forstår bare ikke hvorfor det er der og hva det kommer av. Hva tenker du? Takk for svar!

Mann 22

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei, 


Takk for spørsmålet ditt. Får ikke gitt helt sikkert svar uten å ha sett deg, men bilde og fremstillingen passer godt med å være en mollusk. Det er et helt ufarlig virus man kan få via hudkontakt, vann, basseng etc. De fleste har det som barn, men det kan også oppstå hos voksne. Det ses som en skinnende kul, med et lite hull / annen farge i midten. 


Så hva bør du gjøre?

Opperøk din lege igjen, eller en hudlege der du bor. Førstevalg i behandling er ofte å fryse de vekk. De er ikke noe farlige for deg eller din partner. Håper svaret var til hjelp! 

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-