Føflekk

Spørsmål

Hei. Dattera mi har den føflekken her. Hart den sidan ho vart fødd men eg syns den ik ser så fin ut. ?

Kvinne 8

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei, 


Takk for spørsmålet ditt. Medfødte føflekker er ofte større slik du beskriver. De har ingen høyere risiko enn andre føflekker hva gjelder å bli ondartede. Jeg skjønner datteren din ikke liker den som et kosmetisk problem. Her blir alltid vurderingen om et arr etter operasjon vil være "penere" enn føflekken. Personlig pleier jeg å avvente å ta en slik avgjørelse om operasjon inntil barnet er noe eldre. Hvis dette er et stort problem for henne, oppsøk en hudlege der du bor, så kan dere diskutere sammen alternativene. 


Håper svaret er til hjelp

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Alf Kristoffer Ødegaard ALLMENNLEGE
Kommersiell tjeneste Pris fra 259,-