Vondt under foten etter dusjing på treningssenter

Spørsmål

Jeg hadde løpt på tredemølle for 2 dager siden og dusjet på et trenings senter og nå har jeg dritvondt under foten, jeg har flere bilder som jeg har prøvd selv å ta med mobilen, usikker på hvor bra det ble.

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.

Du har rett i at bildet ikke er så veldig høy teknisk kvalitet, så det er ikke helt enkelt å si hva dette er. Og jeg er usikker på hva du sikter til, under foten. Det jeg ser et et lysere parti midt på, bak tå 2,3 og 4. Er det dette du mener? Er det kanskje noe hovent også? Eller er det den "streken" bak 4.tå? Den ser jo ut som et gammelt arr fra et sår. Og så er det en hvitaktig liten ting like nedenfor tå nr 5.

Jeg velger å tro at det er dette større lyse og kanskje noe hovne partiet bak tå 2, 3 og 4 du sikter til, og at det er der det er vondt?

For meg kan det se ut som en stor vannblemme, er det det? Det kan du jo lett finne ut ved å se om det "gir etter" når du tar på den. Hvis det er det, skal du ikke stikke hull på den, men ha den hel så lenge som mulig, for det beskytter mot sårinfeksjon under.

Hvordan du har fått dette i en dusj på et treningssenter er vanskelig å forstå. En kunne tenke på forbrenning, evt forfrysning, men du var vel ikke borti noen slike temperaturekstremer der? Kan det være noe som har etset, noe som har ligget på gulvet som du har tråkket i? F.eks. klorin? Alt dette blir bare spekulasjoner fra min side naturligvis.
Men det ser ikke ut som noen hudsykdom, så jeg får mest tanker om at det er "et eller annet" som har irritert huden din, f.eks. kulde, varme eller kjemikalier.

Jeg synes du får følge med på dette, og blir det verre, så oppsøker du lege, men om det ikke blir verre, eller kanskje litt bedre etterhvert, så får du se det an. God hudpleie er uansett viktig, og blir det slik at huden faller av og det blir et sår under, så er hygiene og god sårpleie viktig.

Vil du ha en mer konkret og sikrere vurdering av dette, så oppsøker du fastlegen, for som du skjønner, er det jeg her kommer med, ikke noen endelig diagnose, men mer bare høyttenkning, basert på det jeg ser på bildet og det du forteller.

Ha det bra.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår tannlege, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Martha Lamøy
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-