Tatovering og elveblest

Spørsmål

Hei. Jeg har hatt elveblest i nå 1 år og en måned omtrent. Jeg har siden før jeg fikk elveblest vurdert tatovering, og har nå fått time hos en dyktig tatovør i morgen. Spørsmålet mitt er veldig kort og enkelt, men jeg håper virkelig på mest mulig svar og dyktig svar. Jeg lurer på om elveblesten kan gjøre at tatoveringen kan skade meg på neon måte? I tillegg til dette så lurer jeg på om hva som da vil skje dersom jeg tar tatovering i morgen? Vil jeg få ekstrem hudproblemer rundt tatoveringen? Vil det være mer smertefull enn en person uten elveblest som tar en tatovering? Håper på en veldig kjapp svar som er dyktig, dette er veldig viktig for meg og dersom jeg ikke får svar innen imorgen er jeg redd for at jeg skal ta sjansen og håpe på det beste. Tusen takk på forhånd!

Kvinne

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Det er ikke påvist årsak til elveblest som du har hatt i over ett år. Det er ikke noen økt sannsynlighet for at du skal reagere på tatoveringen eller ha økt smerter ved avleggelse av denne. Har legen din utredet deg med allergitester mtp årsak til elveblest? Matvarer? uansett altså ingen økt risiko for at tatoveringen skal gi økt plager.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 289,-