Piercing og sterilitet

Spørsmål

Hei,
jeg har piercing i tungen, nesen og navlen men måtte ta ut den jeg hadde i navlen fordi hullet grodde ut, og nå er det helt rødt der jeg hadde den og det går ikke vekk, vert der i 4måned. nå, har hørt at du kan bli steril av å ta piercing i navlen og lure på om jeg kan ha blitt det siden det røde svære merket ikke går vekk. Håper på svar!!

Kvinne, 14 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Du blir ikke steril av å ta piercing i navlen. Imidlertid må du kontakte lege hvis huden rundt hullet/piercingen er rød eller hoven og vond.

Dette kan være et tegn på infeksjon, selv om 4 måneder med symptomer ikke er så veldig suspekt på akutt infeksjon.

Dette skal du la legen din se på for å vurdere om det er infeksjon eller andre komplikasjoner til piercingen.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 289,-