Øreflipp og penis

Spørsmål

1.)Heisann, jeg er en gutt på 19 år som har fått noe utrolig irriterende på øreflippen. Jeg har vært til lege med det og de sa at det var en infeksjon i talgkjertlen! Hvis jeg rører eller kniper på øret så hovner det opp! Jeg har hatt lignenede tidligere men da har jeg klart å fått knipt materien ut! Men det er helt umulig sånn som det er nå. Jeg har også prøvd å la vær å røre øret, men det er alltid en liten rød hinne der som ikke forsvinner, dessuten er det av og til litt vondt! Fins det noe som kan fjerne dette???

2.) Dette spørsmålet har jeg aldri spurt noen om, til og med ingen lege! Jeg syns det er veldig flaut, det som er problemet er at jeg har noen hvite prikker på penis! Egentlig ganske mange. De ligger på undersiden av penis! Det kan på en måte ligne på salgs talg, men de forsvinner jo aldri! Det er heldigvis aldri noen som har lagt merke til det før, men hvis det hadde gått an å få det fjernet hadde det vært kjempebra for meg! Dette er noe jeg har hatt hele livet som jeg kan huske det!

Hilsen meg

Mann, 19 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei !

1) Øreflipp:
Du MÅ nå la være å irritere det mere, med å klemme / kjenne på det. Nå du så lar det få fred fra nå av, så skjer ett av to: enten så ordner kroppens immunforsvar opp i betennelsen, og den forsvinner litt etter litt (mest sannsynlig), eller så dannes det en liten pussansamling / byll, som legen din stikker hull på og tømmer. Hvis du vil ha den riktig lenge, skal du gå og småtrykke på den videre også. :)

2) Slike hvite prikker er aldeles normalt. De skal ikke fjernes. Poenget er at du antagelig ikke har sett så mange andre peniser på undersiden enn din egen, :) og derfor ikke vet hvor vanlig det er. Mao. din penis er ytterst normal og det må jo være en grei beskjed å få ! Så glem det er mitt beste råd.

Forøvrig er det ingen ting det er flaut å spørre en lege om, slik du har kjent det. Legens jobb er å besvare spørsmål som folk ønsker svar på, og jeg har nå hørt betydelig "merkeligere" spørsmål enn dette ! :)

Lykke til !

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-