Hårfjerning

Spørsmål

hvordan kan jeg best fjerne hår fra underlivet? Ved barbering blir det veldig "stikkete," vokser fort ut igjen, og ofte inngrodde hår som gir røde nupper, og det er ikke pent. Hvordan reduserer jeg inngrodde hår?

Når det gjelder hårfjerningskrem blir resultatet bedre, men jeg stiller meg svært skeptisk til å bruke sterke kjemikalier "der nede".

Hva er den mest skånsomme og beste måten å få et bra resultat på?

Kvinne, 20 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei !

Ditt spørsmål ligger på grensen av det som har med medisinsk kunnskap å gjøre, og mer over mot kosmetologi, så det er mulig du også bør oppsøke en kosmetolog eller en hårfjerningssalong, for å høre om de har nyere / andre metoder.

Jeg tenker at du vil få et bedre resultat med laserbehandling, og et mer langvarig resultat også. Slik hårfjerning med laser finnes det tilbud om i svært mange byer etter hvert.

Videre har du voksing som alternativ, men dette kan vel være ganske vondt igjen, akkurat når du fjerner hårene. Men da ville du ihvertfall få mindre av den stikkende følelsen etterpå som du får ved barbering.

Men da ditt spørsmål altså er noe utenfor medisinsk kunnskap, så synes jeg også du skal forhøre deg med forskjellige kosmetologiske salonger o.l.

Lykke til !

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn