Føflekker

Spørsmål

Jeg sender bild av en føflekk jeg har hatt på ryggen side tenårene og som er vanskeligvanskelig for meg å se.Kan du ved det blotte øyet se om den ser mistenkelig farlig ut?Litt bekymret.Har ellers fått flere brune og hvite pigmentflekker men de øker vel med åra?Takk

Kvinne 48
Svar

Hei! Bildet viser føflekker med skarp avgrensning til normal hud og farge som er homogen. Overflaten har også normal hudrelieff. De  ser ikke mistenkelig ut for hudkreft. Gir de noen plage i form av kløe? Følg med om de vokser i størrelse da jeg ikke kan vurdere det

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Kommersiell tjeneste Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Birgitte Lund Saltvik
Ledig nå
Kommersiell tjeneste Videokonsultasjon koster 350,-