Et utslett på penis

Spørsmål

Hallo. Jeg har fått et utslett på penis. Det ligner veldig på et edderkoppbitt ( lite og rundt,med en sort prikk i midten)
Har ingen kløe eller andre plager.
Hva kan dette være?

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.

Du har ikke vedlagt noe bilde, og den eneste beskrivelsen og eneste informasjonen jeg har her, er at du har et eller annet på penis som er "lite og rundt, med sort prikk i midten". Jeg vet ikke hvor lenge du har hatt det, om det har utviklet seg eller endret seg, om du har hatt andre hudplager, om du har hatt ubeskyttet sex med ny partner osv osv, dvs en masse informasjon som ville vært nødvendig å ha for å kunne uttale seg om hva dette kan være. Fremfor alt så er det henimot umulig å si noe om dette uten å se det, og ikke med et bilde en gang.

Beskrivelsen "lite og rundt, med en sort prikk i midten" er kort og greit, men dessverre, aldeles for lite informasjon til å kunne si noe om mulig årsak eller diagnose.
Jeg kan selvfølgelig komme med tilfeldige gjetninger som insektsbitt eller betennelse i en talgkjertel, men det blir bare tilfeldige gjetninger som du ikke har hverken nytteverdi eller informasjonsverdi av.

Jeg må derfor beklage å si at dette går det dessverre ikke an å uttale seg om over nett, med så lite informasjon, så mitt råd må bli at du får legen din til å se på dette, om det ikke forsvinner av seg selv.

Ha det bra.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår tannlege, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Simen Brynildsen
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-