En gullig hevelse på penis

Spørsmål

Hei, Har en vortelignende utvekst på penisskaftet (ca 2 mm ut og 5 mm bred) og lurer på hva det kan være (se bilde). Har hatt den en del år men ikke tenkt så mye på det siden den ikke har gitt noen smerter. Har heller ikke noen grunn til å tro at det er kjønnssykdom. Lurer på om du kan se hva det er, og om det er noe jeg burde gjøre noe med? takk.

Mann 24

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei og takk for brevet ditt. Vanskelig å si sikkert hva dette kan dreie seg om, men siden den er så jevnt gullig tyder det nok på at den inneholder  noe av det samme som finnes i de små proppene som tetter porene igjen slik at det danner seg det som vanligvis kalles kviser på undersiden, en type fett eller talg er noe det mest sannsynlige. Hvis flere slike i løpet av en viss tid flyter sammen og organiserer seg til en som er noe større kan dette fortsette og resultatet bli det du har på penis, altså en ansamling med talg/fett nokså tett oppunder selve hudoverflaten. Slike formasjoner kan være litt ulike av natur og ha forskjellige navn og de kan, som du skriver, stå i fred nokså lenge. 


Snakk med fastlegen så gir han deg en henvisning til nærmeste hudlege som vil diagnostisere dette og fjerne hele saken;- her kan det nok være flere behandlingsalternativer. God bedring og lykke til !

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn