Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Blålig utslett på leggen i 3 uker

Spørsmål

Jeg har fått svakt blålig utslett på leggen. Det har vart i omtrent 3 uker nå, og har ikke forandret seg underveis. Jeg er en dame på 60 år, og jeg har diabetes 1 og jeg behandles for lavt stoffskifte med Liothyronin og Levaxin. Jeg bruker sterke smertestillende på grunn av vond rygg. Har vært operert i ryggen fem ganger. Det er vondt å sette beina i gulvet, ren tortur. (mange forskjellige medisiner) På forhånd takk.

Kvinne 59
Svar

Hei.


Jeg har sett på bildet du har vedlagt, men det er dessverre veldig uskarpt, så jeg kan dessverre ikke si noe sikkert om hva dette er. Det jeg kan få mistanke om ut fra bildet, er en uskyldig hudblødning. Jeg ser på medisinlisten du har vedlagt at du bruker den blodfortynnende medisinen acetylsalicylsyre. Det kan gi økt risiko for slike hudblødninger. Hvis det er en slik overfladisk hudblødning, så er det helt ufarlig, og det vil forsvinne av seg selv.

Men som sagt så kan jeg dessverre ikke si noe sikkert her, så mitt råd til deg blir at dersom dette ikke etterhvert forsvinner, så lar du fastlegen ta en titt på det.

Ha det bra.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-