Plagsom hudorm

Spørsmål

Hei på deg:)

Har et problem med uren hud.Har nesten ikke kviser, men hudormer har jeg en del av på nesa og på begge kinn ved øynene.

Har prøvd en rekke reseptfriemidler på apotek osv.(Basiron, Brevoxyl) men det har jo ingen effekt!?Virker disse bare på kviser og ikke på hudormer?Må jeg bare finne meg i å leve med det?

Har hørt at Aberela skal være effektivt? Men denne kremen fåes jo bare på resept!Tungvint å dra til legen for bare det da.

Finnes det ingen reseptfriemidler som virkelig hjelper??Begynner å bli drittlei nå altså, så jeg setter min lit til at du kan komme men noen gode råd:)

Mann, 18 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Basiron og Brevoxyl hjelper nok best på kviser, mens Aberela har bedre effekt på hudorm. Selv ikke Aberela kan garantere deg hudormfri, og slutter du med salven kan det komme igjen.

Jeg ville brukt tid hos en hudpleier hvis dette er et problem for deg. Da vil du få tips til hvordan du kan rense huden din selv, kanskje aller helst uten legemidler. Bestill en time! Forskjellige rensepreparater og skånsom hudpleie er nok en bedre løsning enn reseptbelagte salver, men for å komme i gang eller for å hjelpe på litt når problemet er veldig intenst kan du i perioder bruke Aberela. Men ja; du må til legen din og få dette på resept.

Huden din vil kanskje ikke bli helt plettfri til en hver tid, men det er mulig å dempe eller bli kvitt problemet mer eller mindre.

Lykke til!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn