Hudkreft?

Spørsmål

heia ,, merket denne sist uke , er dette kreft?

Mann 51

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei, 


Takk for spørsmålet ditt. Enhver mørk ny flekk i huden skal sjekkes av en lege. De aller fleste mørke flekker slik du beskriver er ufarlige. Det betyr allikevel at de skal ses på, også denne du har her. Et bilde gir ingen god vurdering. Den absolutt vanligste årsaken er en helt ufarlig keratose (talgvorte), som er den mest sannsynlige diagnosen. Det ses som en ru brun flekk med små prikker i seg. Som lege må man se på dette med et dermatoskop for å gi et 100% sikkert svar. Tilråder du oppsøker din lege for det, eller oppsøker en hudlege der du bor. 


Du kan lese mer på linkene under: 


https://www.oslohudlegesenter.no/hudsykdommer-n-s-seborreiske-keratoser.html


https://www.oslohudlegesenter.no/hudsykdommer-a-g-f%C3%B8flekker.html


Håper svaret var til hjelp! 


Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Vishal Judge
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-