Et lite kutt i huden på pungen, er det farlig?

Spørsmål

Hei

For 4 uker siden ca. skulle jeg stusse noen hår nedentil. Brukte en barbermaskin og klarte uheldigvis å kutte meg. En liten hudbit på den linjen på testiklene ble kuttet av(googlet meg frem til at den kalles scrotum raphe(?)). Oppsøkte ikke lege da jeg tenkte at dette ville ordne seg selv. Merker ikke noe til det nå, annet enn at det er skjemmende for meg. Er det farlig å kutte seg der? og vil dette leges helt? Er så redd for å få et stygt arr.

Mvh

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.

Dette er aldeles ufarlig, og har ingen konsekvenser av noe slag. Det vil ikke bli noe arr å snakke om, av et så lite kutt, og i tillegg sees det jo knapt der det ligger under penis.
Ha det bra.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn