Medox og antikoagulasjon

Spørsmål

Jeg er 81 år, er hjerteoperert og bruker hjertemedisin. (Albyl-e 70 )

Hvilke problemer kan jeg få om jeg vil prøve kosttilskuddet MEDOX?
Har forstått det slik at dette kan være negativt for bruken av Albyl-e.!
Vilket råd vil du anbefale meg ?

På forhånd takk !

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei !
Medox er et ekstrakt av blåbær. Blåbær inneholder antocyaniner. Disse kan virke sammen med andre legemidler som virker inn på levringsevnen til blodet. Blant annet hvordan blodplatene virker. Dette gjør at du kan få en økt blødningstendens om du kombinerer Albyl-E og Medox. Du ber om et råd, og ut fra at man ikke sikkert kan angi hvordan Medox og Albyl-E virker sammen, så vil mitt råd være at du kun benytter Albyl-E og ikke Medox.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn