Hei !

Spørsmål

Hei. Har opplevd den siste tiden en del "uvelhet". Har vært alt fra kvalme, svimmelhet, følelse av besvimelse og kaldsvetting. Dette kommer ofte i forbindelse med noen ekstra slag jeg har fra tid til annen. I det siste har dette kommet oftere. Opplever også kraftige hjerteslag. Kan sitte stille og det kjennes ut som jeg har trent.

Kvinne 39

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Du har den siste tiden opplevd en del "uvelhet" iform av kvalme, svimmelhet, følelse av at du vil besvime og at du kaldsvetter.

Dette har kommet i samband med ekstraslag. Du opplever også kraftgere herteslag.  Jeg tror at de ekstraslagene du opplever er helt "normale" ekstraslag, og at den uvelheten du kjenner kan skyldes andre forhold. Det er normalt at man får et ekstra hjerteslag som er litt "hardere" enn de normale slagene, dersom man har hatt et ekstraslag først.Det er imidlertid viktig at man forsøker å påvise hva for rytme du har. Dette kan man gjøre ved 24-timer EKG registrering- Såkalt Holter-registrering. Det er andre forhold som blant annet lavt stoffskifte som også kan gi slike symptomer. Mitt råd er at du bør ta kontakt med fastlegen din for videre undersøkelser. Du gir meg litt for få opplysninger til at jeg kan gi andre råd enn dette. 

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår tannlege, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Birgitte Lund Saltvik
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-