Hodepine

Spørsmål

Jeg har øresus og søvnapne.Det går bra.Vi fungerer godt sammen.Nytt er at jeg kjenner press i hodet når jeg våkner. Står jeg opp blir det mer normalt,. Når jeg er engasjert merker jeg presset.Blir jeg klar og kanskje grubler for meget kan det dukke opp igjen.Er presset i pannen noe som også har kommet for å bli.

Mann 73

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei

Det var litt mangelfull sykehistorie, men jeg skal forsøke å svare etter beste evne ut ifra de opplysningene du har gitt.

Når du skriver at du har øresus og søvnapne, men at det går bra, så forstår jeg det slik at du klarer fint å leve med din øresus og at du enten får behandling (CPAP) for søvnapne som er tilfredsstillende, eller at graden av søvnapne i utgangspunktet ikke var behandlingskrevende. Dersom det er tilfelle, så kan du mest sannsynlig utelukke øresus og søvnapne som årsaken til hodepinen.


Du har kjent hjerte-/karsykdom og får medisiner for det, men basert på de situasjonene hodepinen oppstår, så kan en begynne å lure på om hodepinen skyldes blodtrykkssvingninger.

Dersom du ikke har blodtrykksapparat selv, så foreslår jeg at du oppsøker din fastlege for å få det sjekket. I ditt tilfelle kan det også tenkes at du burde få utført en 24 timers blodtrykksregistrering, men det kan du i så fall ta opp med fastlegen.


Håper dette var til hjelp! God bedring og lykke til!


Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn