Bailine Stømpads for trening og vekttap

Spørsmål

Hei Lurer på om jeg kan ta Bailine strømpads for trening og vekttap.Har ekstraslag,iblant høy hvilepuls,,hat t nslag av både frekvensavhengig ventre grenblokk og inkomplett høyre grenblokk. Har tatt ct cor med kontrast,ingen tette årer,holter registrering og ul i slutten av2016. Hatt endel trykk i brystet,men ikke alvorlige funn.Samme med elektrisk bekkenbunnstrener,lurte farmasøytom det ville påvirke noe. Går på zelo sok 50 mg og evt starte med norvasc 2,5 mg.,for å se om trykk vil minske i brystet. Noen tanker om det og? Evt mer jeg kan utrede pga er enda usikker om alt er ok med hjertet da jeg føler meg merdårlig om jeg blir sint,anstrenger meg. Har mellomgolsbrokk og betent spiserør og fibromyalgi.

Kvinne 50

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei !

Jeg har lite kjennskap til Bailine Stømpads for trening og vekttap. Vekttap er noe man må vurdere opp mot hva man spiser, når man spiser og hvor mye man spiser. Det er ingen snarveier for å oppnå vekttap og bedre helse om man er overvektig. Det vil alltid være produkter som markedsføres for å kunne gi en enklere vei til vektreduksjon og bedre helse. Det foreligger derimot ofte ikke store studier av disse produktene, som er konklusive. Dersom du har hjerterytmeforstyrrelser så vil jeg ikke anbefale elektrisk strøm for trening og vekttap ut fra "føre var" prinsippet. Årsaken til rask hvilepuls kan være livsstilsbetinget med overvekt, søvnvansker og dårlig fysisk form. Du angir ikke din vekt og høyde. Det å endre livsstil er  vanskelig, og mange har nytte av å delta i ulike grupper som Grete Roede. Du spør om det det er andre hjerteundersøkelser du bør foreta i forhold til hjertet ditt, men du er godt utredet i 2016 ut fra det du skriver, og jeg synes ikke at det er grunnlag for videre utredning nå. Du har også et mellomgulvsbrokk og betent spiserør, som kan forklare symptomene med trykk i brystet. 


Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn