Unormal anatomi i underlivet?

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 22 år som enda ikke har hatt sex med et mannlege skjønn, grunnet til det er at jeg er usikker på om jeg kan ha sex. Jeg har inviterer i dildo og ekstremiteter på den måten, men det gjør vondt. Det som beskymrer meg mes er at jeg kjenner beine mitt, altså bekkenet når jeg fører inn dildoen i vagina, det er som om det beinet er for langt nede som gjør at det er mindre plass for penis/dildo. Det vil også da være vondt for gutten og kjenne beinet, samme gjelder meg hele tiden. Vist jeg fører fingeren inn i vagina kjenner jeg beinet retning klitoris. Er det slik at bitt bekken ben henger for lavt og at jeg da ikke kan ha sex eller føde barn vaginalt i fremtiden? Håper dere kan forklare meg hvorfor jeg har det slik og ikke kan ha gleden av sex da det gjør vondt.... Hilsen annonymkvinne

Kvinne

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Klitoris, kjønnsleppene og skjedeinngangen sitter under bekkenbeinet, og det gir plass både for innføring av dildo og penis og for å føde barn. Unormale forhold her er meget sjelden, og det vil da som regel også være andre utviklingsavvik til stede.  


Du finner på nettet mange bilder ved å søke på: vulva og bekken.  


Hvis du er i tvil om at din anatomi er normal, så bør du snakke med din lege og få en undersøkelse. Det er ikke lurt å gå rundt og være engstelig for at du er unormal, når det er lite sannsynlig at du er det.  


Vennlig hilsen Mette

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn