Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Symptomer fra vulva?

Spørsmål

Hei,jeg er 73 år . Var hos gynekolog i Januar mnd. Jeg hadde da brenning og kløe i underlivet. Jeg ble undersøkt med ultralyd i underlivet.Legen sa at alt virket bra og jeg fikk daktakort salve for å dempe kløen.Jeg har nå i tre mnd. tid hatt en utflod som ser på truseinnlegget,det virker brunbeige farge.Noen ganger har jeg sett klart slim med rosa striper.Jeg kan ikke se at det er fra skjeden,men at det kommer lenger bak ,jeg er ganske åpen mot endetarmen så jeg lurer på om det eråpning der og at det kan være noe som kommer derfra. Jeg har fjernet livmor og eggstokker for mange år siden,hva kan dette være

Kvinne 73
Svar

  

Du har fått fjernet livmoren og dermed er det utelukket at det er noe som kommer fra livmoren. 

Jeg merker meg at du har hatt symptomer med kløe og brenning og at du har fått behandling med kortisonsalve. Jeg mistenker at du kan ha en kronisk hudlidelse som f.eks. lichen sclerosus i det ytre kjønnsorgan (vulva) som ga deg kløe og som nå gir sekresjon fra sårdannelse. Se i et speil om det er forandringer å se på huden mellom skjede og endetarm. 

Mindre sannsynlig er at det er sekret fra endetarmen. 

Jeg synes absolutt at du skal få en undersøkelse hos din fastlege så hurtig som mulig for å få det avklart og for å få utelukket at det kan være ondartede forandringer. Legen kan i lokalbedøvelse ta en vevsprøve for å stille diagnose hvis det foreligger forandring i huden. Det er mulig at du vil bli henvist til gynekolog eller hudlege for videre undersøkelse.

Vennlig hilsen Mette

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-