Svie ved vannlatning

Spørsmål

Nå er jeg bare så fortvilet....

Jeg fikk påvist klamydia i fjor sommer, fikk behandling, men det viste seg at det ikke hjalp. Jeg gikk på kur nr to, som jeg tror varte i en uke, og har ikke gått og sjekket meg etter dette. Har imidlertid beskyttet meg ved seksuell omgang.

Men så sprakk kondomen... Og vi merket ikke dette før det hadde gått en stund. Nå har det begynt å svi ved vannlating igjen, og symptomene er de samme.

Nå kan jeg jo selvfølgelig ikke være helt sikker på at det var min partner som hadde dette, men jeg tror ikke det. Da lurer jeg på hvordan det er mulig å gå gjennom to behandlinger og fremdeles ikke være kvitt dette???

Skal til gynekolog i morgen, men dette plager meg skikkelig. Særlig med tanke på at jeg kan ha smittet min partner. Kan det være noe annet jeg har? Vil feks en soppinfeksjon gi seg utslag på samme måte? Vi har vel alle forskjellige bakteriefloraer og kan sikkert reagere på dèt, men får jeg påvist klamydia igjen, så skriker jeg....

Kvinne, 27 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Nei- det er nok ikke sannsynlig at det er klamydia nå, hvis du har gått gjennom to kurer med antibiotika mot klamydia. Spesielt hvis du har hatt gjenomført sikrere sex (med kondom) senere.Men svie ved vannlatning kan man få av mange grunner, og jeg ville ta opp dette med din gynekolog når du nå skal gå til han/henne.