Svie og smerte i skrittet

Spørsmål

Hei! Har vært hos deg tidligere. Hadde en klamydia-infeksjon i mai, men fikk behandlet den. Da jeg kom tilbake til deg tok du en test for å sjekke at det var behandlet, og svaret jeg fikk i posten var at alt var normalt. Jeg har også hatt skjedekatarr (prøvde antibiotika før du anbefalte Exovag/Vivag). I sommer fikk jeg blærekatarr. Etter dette har det svidd litt innimellom når jeg har vært på do. Ikke ofte, men det kommer og går. Har vært hos fastlegen med dette, tatt prøver, og det var ingenting som de kunne se (ikke blærekatarr, andre urinveisinfeksjoner, osv). Ble henvist til gynekolog, han fant heller ingenting, og alle prøvene var normale. Det eneste han så var en skjedekatarr helt "nederst"i skjeden, eller "rester" som han sa. Har tatt Vivag igjen mot dette. Har også tatt blodprøver.

Mitt problem nå: blødninger etter samleie og smerter i underlivet. Samt noe svie (som kommer og går) når jeg tisser. Han er kanskje for stor for meg, det gjør nemlig vondt helt i begynnelsen av et samleie? Eller er det mulig prøvene viser feil (at klamydiaen ikke er borte?)?. Jeg har fast kjæreste over lengre tid, ingen avvik. Siste besøk hos gynekolog/spesialist, var i desember.

Kan du hjelpe meg?

Relevante sykdommer/medisiner: P-piller

Kvinne, 18 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Siden plagene er lokalisert til de ytre kjønnsdelene, synes jeg du skulle be fastlegen om en henvisning til Vulvaklinikken på Rikshospitalet. De vil kunne klargjøre om du har en underbehandlet infeksjon, f. eks. soppinfeksjon (vanlig) og en følgetilstand av dette.
Vivag er fremstilt med dyrebakterier, og har ikke vist seg å ha effekt. Bruk heller EcoVag, som er menneskelige melkesyrebakterier!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn