Store indre kjønnslepper

Spørsmål

Mine indre kjønnslepper er svært store og meget synlige. Jeg føler meg skikkelig stygg nedentil og dette påvirker mitt seksulaliv. Jeg klarer aldri slappe helt av med en mann og det er sannsynligvis grunnen til at jeg aldri har fått orgasme sammen med en mann (får orgasme alene). Hvor normalt er det med svært store kjønnslepper? Har undersøkt mulighet for å ta en kjønnsleppereduksjon ved en privatklinikk, men det er veldig dyrt. Er det noen risko forbundet med en slik operasjon? Kan man få en slik operasjon dekket gjennom det offentlige?

Kvinne, 34 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

De indre kjønnslepper kan variere veldig fra kvinne til kvinne, og hos noen er de godt synlige utenfor skjeden. Men nå er det faktisk slik at mange menn synes det er flott og sexy med store kjønnslepper, mens noen kvinner som du selv, føler seg ubekvem med dette. Det handler om selvbilde selvfølgelig, og jeg skal ikke bagatellisere dine følelser rundt dette. Men er det sikker på at din partner ikke synes at dette er flott?
Det blir på litt samme måte som når menn ønsker å operere seg for å få en større penis, selv om deres penis nesten alltid er stor nok.
I Norge gjøres ikke operasjoner for å gjøre større penis, akkurat som det så vidt jeg ikke gjøres operasjoner på kjønnslepper hos kvinner. Dette fordi en slik operasjon ofte får dårlige resultater og dårlig funksjon.
Så jeg ville råde deg til å snakke med partneren din om dette - og jeg vil anta at han synes du er flott nok. Kanskje det vil kunne gjøre noe til at du kan akseptere deg som du ser ut og slappe av slik at du får orgasme.

Har du spørsmål om Sexologi?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Haakon Aars SEXOLOGEN
Pris fra 310,-