Spontanabort?

Spørsmål

Hei. For en måned siden fikk jeg plutselig store smerter i halebeinet uten at jeg har falt eller slått det. Det begynte om natten og fortsatte i to dager med stråling nedover det høyre benet. Tidvis følte jeg meg litt lammet i benet når jeg sto og gikk mye. Det var vondt å sitte og gå. Plutselig var det over etter noen dager og etter det har jeg ikke merket smertene. Siden jeg prøvde å bli gravid på det tidspunktet, mistenkte jeg eventuelt bekkensmerter, men testen viste negativ og jeg blødde mye flere dager før jeg skulle ha mensen. Kan det ha vært tidlig spontanabort?

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Det er lite sannsynlig at du hadde en spontanabort, da en graviditetstest ville vært positiv og den er også positiv i flere dager etter en evt spontanabort. Smerten er mest sannsynlig knyttet til ben/ligamter som påvirkes av hormoner som østrogen.Det kan tenkes at du under denne menstruasjonssyklusen hadde sterk østrogenproduksjon som ga disse smertene og i tillegg stimulerte livmor mye. Derav fikk du kraftig menstruasjon.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn