Rift fortil i vagina

Spørsmål

Hei! Jeg har hatt kjæreste snart 2 år og siden januar 2017 har jeg vært litt anstrengt før samleie pga. av en rift som aldri forsvinner for godt. Jeg får rift i skjedeåpningen (mot anus) på samme sted hver gang penis trenger inn. Jeg har i lang tid hatt svært liten sexlyst pga. dette noe som er frustrerende for begge parter. Jeg vil veldig gjerne bli kvitt det. Derfor lurer jeg på om det er en krem jeg kan smøre på, eller noe annet, som kan føre til at huden leger seg der, og jeg kan unngå rift? Dette har foregått så lenge nå at det går utover humør og psyke. Jeg gruer meg nesten til hver gang han trenger inn og sånn kan det ikke være.

Jeg var hos legen 7.7.2017 å spurte om en krem å smøre på når riften er oppstått. Fikk en underlivssjekk å hadde ingen soppinfeksjon, men legen så merket/arret der riften bruker å være. Legen skrev ut en resept på Xylocain 2%, men det var ikke en bedøvelse gelé før samleie jeg var ute etter... Håper du kan hjelpe meg å finne en annen løsning!

Svar

Hei! Det kan være verdt et forsøk å prøve scheriproct salve. Salven vil mykgjøre vevet og forhindre rift. Bør brukes med pauser og Max en uke sammenhengende. Du får kjøpt salven uten resept