Penisutslett etter samleie

Spørsmål

Hadde sex med en mann for 4 dager siden. Nå beskylder han meg for å ha smittet han med en sykdom. Det var visst gule utslett tror jeg. Jeg har ikke merket noe til dette hos meg, og sexpartnerne jeg har hatt føre han har heller ikke fått noe av dette her..
Hva er dette tror du??

Kvinne, 25 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Dessverre, dette er det ikke mulig å tro noe om uten undersøkelse! Det er uvanlig å få seksuelt overført infeksjon med utslett etter 4 dager. Klamydia ville hos mannen heller gi farvet utflod og ubehag ved vannlatning. Herpes ville ta lenger tid, 1-2 uker før symptomer/tegn. Kjønnsvorter enda lenger.
Jeg har altså ikke bedre forslag enn at han bør la seg undersøke i første omgang.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-